úterý, září 30, 2008

Znusená....

...pocit se dostavil mimo nahromaděním se hlavně po přečtení info na globálních problémech,co můžem změnit a nic s tím neděláme,anebo jo,ale málo,texty z výstva na nám.Republiky...a po přečtení reflexu z 11.září...

Nejsem hrdá na svůj živočišný druh.Stydím se za lidstvo,za naše odporné chování vůči Vesmíru.Chce se mi z toho plakat,anebo zvracet!
Všechny „své“ přírodní zdroje spotřebováváme o 106,planetě nedovolíme si oddychnout,vemem ji všechno,nedáme nic,krom pesticidů,hibercidů,jadernýho odpadu a jiných chemických sraček .Až zmizí vše krásné ,zbyde jen naše zrůdné pokolení,všichni ti bezpáteřní lidský bestie bez rozumu nebudou schopni se natolik uskromnit by i jiní ne jen my přežili…..až rostliny a zvířata nebudou , jak si to představujem?Co si to dovolujem?
Jsme ti nejhorší spratkové své matky Země.Nevděční…
Že budem věčně drancovat Zemi ,vydělávat na chudácích v rozvojovích zemích .Vždyť to je šílený že lidí v chudobě je v řádu bilionů.Kdo by z Evropy vyžil s míň jak dolarem na den?Jen konfort Čecháčku,kdyby měl každý na planetě ,potřebovali bysme planety 3, ne jednu.Co jsme to za zrůdy ,když necháme děti hladovět,ubohé osiřelé,kterým rodiče zemřeli na AIDS a jejich vláda jim není schopna zajistit to základní domov,jeho péči. Všichni ti odporní konzumenti,slepí a hluší ignoranti,hlavně že v kapse maj prachy,udělaj vše pro ty svý požitky,že by třeba vypli telebednu,když nejsou v mistnosti,proč taky,zbytečnost že?Hlavně že tamhleta popstar si nechala zvětšit poprsí je zpráva číslo jedna,namísto nabídky řešení krizí ve světě se zabýváme hloupostmi.,.
Fakt jsem zhnusená světem- lidmi v něm.A taky sebou!
Docházím k rozhodnutí překopat své dosavadní návyky a změnit se od základu.Postavím jiný chrám svého žití.To co je opravdu ve mně a v posdstatě nejdůležitější.To jediné o co tu běží. Život!
Nemínim stavět si osnovu,tu každý konstruktér má hlavě. Budu jednat spontánně návazně…
Kryplovsky nešetřím energií,hudbu poslouchám zbytečně nahlas.Nejsem otevřená.Marním čas….Vyměním žárovky.Zakážu si telebednu,jen čirou infomaci bo kulturu brát z médii.Víc psát a tvořit-pro blaho duše.
Nekouřit, nechlastat,nepoužívat drogerii testovanou na zvířatech, shánět bio potraviny….obecně být lepší člověk.Jde-li to vůbec.Prostě člověk,ne stupidní konzumní hovado.
Každý jeden z nás je masovým vrahem.Mlčky sledujem jak probíhaj války,kde bohatší země těží z konfliktů těch slabších.Sledujeme hladomor,negramotnost,masové umíraní na AIDS a porušovaní lidských práv a chladnokrevně se smějem ,že nás se to netýká.
Kvůli našemu konfortu mizí z planety deštné pralesy,s nimi ojedinělí tvorové a rostliny,tajou nám ledovce,otepluje se klima,dochází pitná voda,ropa,zkrátka suroviny ,kupí se nám bordel,jaderný odpad a hloupost,závist a nenávist.
Nejsem hrdá na to jak žiju,musím se změnit.Ale k čemu to ,ztrácím víru i naději…


foto by ŠIBÍK ,je jí 35 let nemocná AIDS nemá co jíst,15letého syna na krku, ze článku Reflexu z 11.září



Honím se za city,kterých se mi nedostává.Podkopávám své vlastní názory a vědomí.Dělám spoustu věcí ,který mě i zemi škoděj.Jsem hnusná svině člověčí,neumělec,ba ničitel.Zatím ne v tak velkym měřítku jako jiní,ale i tak dost přispívám do toho velkýho kotle lidských neřestí a hnusů,který až přeteče ,bude jak vulkán zkázy.
Dnes jsem zhnusená…

Jak může prezident svý země popírat fakt,že jeho občané umírají masově na HIV ,odmítnout nemalou pomoc ze západu ,kvůli své hloupé představě o česti a stabilitě.Tak si tenhle kryplík z JAR nechal připsat na svý hrdlo tísíce mrtvých,zbytečne nakažených.A až po 7 letech přiznal poloviční pravdu a dovolil užívat léky,jež vyrazně zlepšují podmínky nakažených.Co vyroste ze sirotků,kteří jsou znásilňovany ve víře ,že sex s pannou vylečí nakaženého s AIDS,co z nich vyroste,jestli vůbec,když nemájí jídlo,peníze a tak mnozí z nich zůstanou bez vzdělání ,bez šance zvrátit svůj dosavadní život.K čertu s vládou ,v jejímž čele stojí taký chlap,mající za pravou ruku ministryni zdravotnictví,trdíc ,že lékem na HIV je olivový olej….

Žádné komentáře: