středa, prosince 24, 2008

ouki douki vtipný den

včera jsem byla na paruce.jako bych to potřebovala,jako by nebylo těch připomínek dost:DDDD jsem tam narazila na osoby na fotkách z nedávné minulosti.V. jsem potkala nedávno při polštářový válce,s K. probíhá korespondence...takže vlastně z přitomnosti...to je fuk.ALe pár fotek z nich dobré byly.
Hudba fajná ,příjemný lidi...po 10h na recepci,kdy mé oči zažívaly optické klamy z věčného civění a snažení si nahustit do hlavy něco málo francouzského jazyka,po hodinovém čekání než otevřou bunkr.Fajn večer!
...dlouhý spánek...
vyhrabu se z postele, mé drahé, a slyším hlasitý porno,řvoucí na celej barák,to mě rozesmálo i zjistění,kdo byl divákem.Bylo to,jako když rodiče nachytaj děcko u masturbace,jen trochu opačná pozice.
jdu na záchod.Kapr plave na bok ve vaně,říkám,že umírá.Padlo rozhodnutí,jej zabít.A to rychle.Předtím proběhla snaha o záchranu,okysličit mu vodu,napustit pěkně novou.Marná snaha.Sedím si tam,a přes dveře - máme záchod zabudován v koupeně, slyším několik tupých ran.Zdálo se,že přesných.A pak jen zvuk lehkého podélného rozřezání.Bizardní pocit.Přes dveře být svědkem zabití...
Málem bych nestihla pohovor,ale cajk,dobře to dopadlo měla jsem částečný odvoz,i když jsem přijela pozdě,práci jsem dostala,takže od ledna pracuju v literární kavarně,juchů!
Dokupování několika dárků.A náhodné setkání se s Rabasem.Zašli jsme na pívo.Skvělej hovor.Jsem netušila,že tenhle můj podivný o to zajímavý známý knihkupec se zálibou v historii a individualitě,pochází z muzikální rodiny,kde se traduje varhanní um. No témat bylo hodně,přerušená náhlou nevolností,po které ji rozdýchával venku a já jsem tam setřela tu spoušť u vchodu ;)
NP- jsem prodejci vůbec nerozumněla,koupila jsem přesto,dobrý počteníčko,až na tu negaci-zase ty děti nebohé africké.A všude ten debilní santa klaus,vemu si jehly a propíchnu mu gumy,já chci ježíška,navíc po kole se kazí zuby!

tákže přeju krásný prožití svátků...s takou tou dětckou nadšeností,radost z maličkostí...fajný silvestr a do novýho roku pěkně s bláznivýma nápadama,co stojí za to provést,s odvahou a veselostí ,... zkrátka blažený rok 2009 -( trochu schizo,přát sama sobě ;))

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

...zde ten "fotak" - myslim zes ho chtela poslat
http://www.widelec.org/index.php?site=blog&action=detail&text=&blog_id=950&page2=0&section=1&pages=100