pátek, října 31, 2008

zmrd debilní

30.10.2008

..jsi zmrd debilní…
jak jsem to mohla napsat? To už jsem natolik primitivní ,že se neudržím a nadávám? A žel člověku,na kterým mi záleží.
Když to byl ten hřích – ignorace – co mě rozpálilo.Ale teď se jemu nedivím.Já nebyla v právu, ty dvě odporný slova napsat.
By mě mohli vzít u jézeďáků, když umím tak všechno pohnojit.Že píšu chujoviny,to se mě dotklo,ale proč si nepřiznat ,že měl i pravdu,když se na to koukám zpětně.To si to vosladím.To jo.Umí Janička,býti hloupoučká!

Jako by to nestačilo,včera jsem po zkouknutí walle-ho s přáteli,šla ještě s Evkou a jejím synovcem do azylu.kde hrál spoq.Chtěla jsem se zastavit na kus řeči a nakonec jsem ho ani Toma nepozdravila.A nevim proč.Demence!Simplius simplicisimus,bo jak to psal ten Němec? Prostě ubohost korunovaná zvracením do popelnice,při čemž se ozývaly mé skřeky po celém domě,nemělo to konce.Vlastně mělo, po další várce do kýble ,se mi podařilo usnout.Bylo mi špatně ze mě samé.Taký dny zaspat a jako by se nikdy nestaly.

Ale staly.Teď se jen modlit za to ,abych už znova nepřehnojila zoranou půdu.a nesnížila se zase k té ubohosti.A on mi odpustil.
Blbá naštvanost.Prostě jsem si zaslepena,nepřiznala kritiku na mě a kopala kolem sebe jak hysterická fúrie,megera nejebaná,pipinka bez rozumu,co nepřemejšlí,než něco napíše.
To ,že mám někoho ráda se nezmůžu ani napsat,na tož říct,ale plácnout hovno jinýmu na obličej to by mi šlo.Měli by mě za to vykoupat v žumpě.

Čtu Jirouse.Je dobrej.Baví mě ten jeho nespoutanej styl.Pěkně navostro.Proč ne? Jen se nesmí tolik kořenit.Zbytečně to komplikuje situace…
Koupila jsem si ho ten den,v pondělí,no jasně toho dne,když jsem byla na záskok v recepci. 12 hodin.Bez kompu.Takže štěstí ,že jsem si koupila Lidé a země.Jo zajímavý čtení ,taká menší osvěta o světě,o němž se moc nemluví,málo kdy taký infa uslyší se v tv zprávách…
Tobiaše,který mě učaroval na jeho autorským čtení, jsem brala hned. Zvažovala jsem pak komiksi ,jako Satrapi, Sandmana, o Zigmundovi,bo další.Nakonec tantra.Kniha o ní skončila s Tobiášem a v mym pokoji teď čekaj na předčtení.

Dnes se má končit má etapa kuřáka.Ale sakra klidně i budu dál kouřit.Podstatný je změnit něco jinýho a změny přijdou samy,ale v tomhle směru se fakt musim nakopnout,bo skončim jako zatracenec společnosti…osamocena budu na jednokolce brouzdit si na popraskaném lanu,bez artistickýho nadání klimbat se pro balanc životní spokojenosti ze strany na stranu. A doufat že nespadnu,ze strachu ,že ostatní cirkusáci uvolnili záchranou síť...

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

...hoj. nebyl sem si jist zes to ty. v puntu. seklo ti to rekl bych. spoq hral zajimavy veci vid? dlouho sem v puntu neposlouchal. fajn ze tam aspon uz nesvitej ty bily desky.

selfish fish řekl(a)...

nedávno jsem poslouchala sestru v rádiu jak mluvila o štírech, říkala, že dostane-li se štír do konfliktu, je vystaven obviněním nebo obviňuje-li, nejdříve hledá vinu u sebe. Že prý jste vy štíři dosti sebepitvající a nejdříve sebe několikrát zmučíte, než byste někoho obvinili.

nevím, teda vím... souhlasila bych s tím. Jen nevím, jestli tak moc prožívat, žes byla sprostá. Je sprostý a sprostý a Tys byla přinejhoršim prostě jenom vulgární ;-)

Ale trap se štírku. Jen se pitvej ;-)

100 bodů za výkon u nás v baráku, když jsme šli z punta! Klobouk dolů :-)

btw. koukam, že tu máš ctitele ;-) hele pane ctitel a proč jste k Janině nepřišel, hm? Ti muži sou prostě nemožní :-) vše v dobrém

machepela řekl(a)...

čaute,mě překvapujes,žes sem dal koment...
Tak to děkuju:) jo hrál dobře,vybavim si ,že než jsem odešla,tak těsně předtim pouštěl cosi lehce orientálního a to se mi líbilo moc.
Ještě furt děláš u tv? Bych na Tebe měla prosbičku,potřebovala bych poradit...ale o tom možná spíš na nyxu bo naživo?;)

machepela řekl(a)...

vždyť víš zaqqum moc dobře,že jsem zdatná patoložka,sebe samé i jiný pitvám,ale ty možná ne tak okatě,bo kriticky.A tvá ségra měla recht.Jsme takový.Minimálně já a má mati taky.
Ale musím podotknout ,že se mi ulevilo;)

Anonymní řekl(a)...

štír překvapil štíra, to je hezké :) - no občas mám i chuť něco napsat nebo říct...
v televizi jsem pořád-změna práce v příštích 30 letech zatim neni v plánu.
to bude nějaká mega prosba když se kvůli tomu chceš sejít?!:) napis klidně na nyx-poslední dobou tam někdy sem

machepela řekl(a)...

ááá,
Tys taky štír ,to jsem netušila.:)
A co ty a sebepitva,taky v ní vynikáš?
Nechce se mi věřit všemu co se píše v astrologii,ale někdy to na mě sedí až moc.
Něco jako,když ti rodiče něco povídali a tys jim nevěřil,a pak jsi objevil,že zase jednou měli pravdu...

takže žádná pětiletka,ale rovnou vidění 30let dopředu...vau;)

..týká se to videjka,co chceme natočit na maturiťák, mělo by to být propojený i s grafikou.Potřebovala bych pak pomoc se střihem atd..bylo by možno?