úterý, listopadu 18, 2008

obama

Tak to vypadá ,že nás čaká barevná a lepší budoucnost.Američani ukázali ,že nejsou zabedněný a přišla změna.Barack Hussein Obama,tak snad to nebudou jen planý řeči a dojde ke změně politickýho jednání USA.Je na čase.by přestali válčit a všude šířit svůj ideál krásy rodinného života,tzv. amerického snu.A ukázali, že jsou to opravdu svobodné státy.
Trochu se nám vzdálili právě i od těch svých ideálů.A iluze doprovázaná přehlceným konzumen roztahovala se světem a křičela ,buďte jako my.Zdá se ,že právě tohle se změní.
Přesto světu Amerika dala hodně a tím nemyslím coca colu,bo hamburgry.I když americký fimový happyendy nemiluju,chci věřit ,že bude happy end.Nebude to lehký se vypořádat s finanční krizi a následky válčení.ale snad se i ukáže ,že nejsou tak moc bláznivě podezřívající všechny muslimy a přestane vyhlazování.No radar. Další spor.Rusko vyhrožuje.Ale taky by se měli zklidnit.Nemá smysl zbrojit,potřebnější je záchrana Země například.

Taky je fajný ,že je zeměkoule podmořsky protkaná pavučinou nevybuchlých atomovek.Snad materiál se neporuší a nedojde k explozím.Ani houbaři by neměli radost z takových hříbků.
Jo jo pravda někdy bolí.A Dánové nejsou příliš nadšení zjištěním ,že právě jedna z oněch bomb je pohřbena kdesi u Grónska.

Takže jak říkáj na východě…nechť jsou všechny bytosti šťastní“…

Žádné komentáře: